Okulumuz Hakkında

Bahçesaray İlkokulu
Bahçesaray Mahallesi 150963 Sokak No3 Sarayönü/KONYA
0332 621 6047
0
https://bahcesarayilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

MİSYON

Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Öğretmen :3
Öğrenci :52
Derslik :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08:40-12:30

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Okulumuzda öğrenci ve ya öğretmen servisi bulunmamaktadır.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İLÇE MERKEZE 15 KM,İL MERKEZİNE 35 KM.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun bulunduğu köy 500-600 nüfusludur. Köyün geçim kaynağı tarım ve hayvancılık üzerinedir. Engebeli ve dağlık bir araziye sahiptir. Köyde okullaşma oranı %100´dür.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

BEYAZ BAYRAK, OKULUM TEMİZ, GERİ DÖNÜŞÜM,TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL,TEKAP PROJESİ,OKUMA DAVAM.